close
INSIDE PROJECT
Inside Project

INSIDE PROJECT

Inside Project is een project waarin ik mijn facebookvrienden letterlijk een dag wil volgen om ze beter te leren kennen en hiervoor heb ik een oproep gedaan op facebook met het volgende bericht:

Jazzmin Risa | 16 december om 12:29 ·

Lieve facebook-vrienden,

Als ik een beetje in mijn vriendenlijst kijk, heb ik heel veel uiteenlopende facebookvrienden. Ik heb fotografen, secretaresses, modellen, hondentrainers, schoenenverkopers, studenten, sporters, dj’s, mode-ontwerpers, av-medewerkers, muzikanten, feestbeesten en nog veel meer in mijn lijst en eigenlijk ken ik de meeste van jullie niet zo goed. Daar wil ik verandering in brengen!

Ik wil jou graag volgen. Letterlijk. Ik wil de ‘behind the scenes’ van jou als mens fotograferen. Een dag in het leven van. Zelfs als je dag volgens jou niet bijzonder is maar wel onderdeel is van jou als mens zoals een wekelijks bezoek bij oma dan is dat voor mij net zo leuk! Ieder mens is immers mooi en dat maakt iedereen uniek.

Voorbeeld:je bent zanger/zangeres en hebt een optreden, dan kom ik een dagje met je meelopen, van hoe jij je voorbereid op zo’n dag tot aan het springen op het podium. Ik spring met je mee.

Voorbeeld 2: je bent een bakker en moet elke dag vroeg opstaan om het brood te maken en klaar te leggen voor de dag, dan wil ik ook jou graag volgen.

Voorbeeld 3: je bent een huisvrouw en wat jou jou maakt is genieten van bij je kinderen zijn.

Iedereen is interessant op zijn of haar manier!

Het is een soort van Ploggen, enige verschil is dat ik probeer jou vast te leggen zoals je bent in plaats van dat je jezelf vastlegt zoals je wilt dat wij je zien. Je moet bereid zijn jezelf bloot te geven (niet letterlijk natuurlijk) en echt jezelf kunnen zijn zodat de foto’s oprecht en echt overkomen, ik wil je echt leren kennen. Natuurlijk in overleg met jou, plaats ik alleen foto’s waar je je prettig bij voelt.

Ik hoor graag van je!!

Liefs Jasmijn.

Na dit bericht, meldden mensen zich aan om gevolgd te worden. En dit heeft al geresulteerd in 5 mensen die ik gevolgd heb. Lees ze hier:

INSIDE – Kasper Jongejan
INSIDE – Dominique van Ee
INSIDE – Jonathan de Rijk
INSIDE – Tim de Decker
INSIDE – Richard Terborg

Aan het einde van de dag zijn we allemaal hetzelfde van binnen. Van vlees en bloed.


COMMENTS ARE OFF THIS POST