close
linkedin_omslag_portfolio_2

Ik ben Jasmijn Akkerman oftewel I am Jazzmin, 30 jaar jong en een geboren creatief. Ik ben een creatieveling in hart en nieren, een Visual Storyteller door dik en dun. Vormgeving, fotografie, schrijven en zelfs illustreren laten mijn hart een sprongetje maken.


Vormgeving
doe ik al zo’n 10 jaar en ik heb door de jaren heen veel ervaring opgedaan op dit gebied. Ik vind het fantastisch om iets heel moois te maken en het balans te vinden tussen vormen, kleur en beeld waardoor de content nog beter opvalt.


Fotografie
is een andere passie van mij. Ik hou van het fotograferen van mensen. Ik wil mij daarom ook specialiseren in het fotograferen van mensen, maar niet zoals modebladen dit doen. Ik wil ‘echte’ mensen fotograferen, ook als ze model zijn. ‘Wie ben je eigenlijk?’ En niet ‘hoe wil een ander dat je bent?’ Ik wil jou zien, niet met een gek handje bij je kin omdat elk model dat hoort te doen of lachen in de camera omdat er een camera naar je wijst, maar gewoon jou. Fotografie moet aansluiten bij de vormgeving en moet in combinatie met de tekst een goed verhaal vertellen.


Schrijven
zit in mijn bloed. Ik heb altijd sterk de drang om mensen te helpen of ze iets bij te brengen. Om ze op een ander perspectief te brengen of om ze gewoon te laten lachen. Maar ook de serieuze dingen vind ik belangrijk, eerlijk en transparant zijn. Daar kom je namelijk het verst mee, vind ik.


Illustreren
is dat kind in mij. Alles tekenen en vastleggen zodat je het nooit meer vergeet (zelfde als met fotografie). Nieuwe technieken leren en steeds veranderingen zien in je werk. Dat vind ik fantastisch! Als ik teken of schilder of zelfs teken- en schilderspullen koop word ik innig gelukkig. Maar eigenlijk creatief zijn in de algemene zin doet dat al voor mij. En wat is er nou mooier dan dat? Doen waar je gelukkig van wordt!


Ik wil samen met jou verhalen vertellen!

COMMENTS ARE OFF THIS POST