close
LONDON 2014
Travel - Travel Diaries

LONDON 2014

Voor Lieke haar 25e verjaardag, gaven wij haar een ticket naar Londen en wij gingen natuurlijk mee! Het was een magisch weekend omdat we er rond de kerstdagen waren en Londen staat bekend om haar magische verlichtingen rond deze tijd!

Vrijdagavond rond 23:00 werden we opgehaald door de bus. We hadden nog 12 uur voor de boeg, dus we hoopten nog wat te kunnen slapen tijdens de rit. Jammer genoeg was de bus kut (uhm, duh) en was van slapen geen geval. Ook hadden we midden in de nacht nog een stop via de boot. Dus boot op, bus af, half slapend wachten tot we er zijn, bus in en boot af.

Op zaterdagochtend werden we gedropt bij de Big Ben en kregen we 12 uur om los te gaan in Londen! We hadden een freaking awesome dag, het was daar zo ontiegelijk vet! Vooral als je bedenkt dat we net nog in Nederland waren. Het was heeeel veel lopen, maar het was het allemaal waard!

Nu hebben we een afspraak: Geen trips meer met bussen en we sparen geld wat we normaal aan verjaardagen uitgeven en we doen daarvan 1 keer in het jaar een soortgelijke trip maar dan met het vliegtuig;)

Ik wil de meiden bedanken voor het maken van superleuke herinneringen met mij! De foto’s spreken voor zich!


COMMENTS ARE OFF THIS POST