- Snij al het fruit in kleine stukjes
- Pers de citroen (of gebruik kant en klaar citroensap)
- Doe al het fruit en de rest van de ingrediënten in een pan en laat het op hoog vuur koken.
- Zodra het kookt, zet het op laag vuur en kook voor 25-35 minuten.
- Leg een schaaltje in de vriezer.
- Zodra de jam 25 minuten heeft gekookt, laat je een druppel op het schoteltje vallen en laat je het een klein beetje afkoelen.
- Zodra het koel is, leg je je vinger erop. Als het rimpelig wordt is het klaar.
- Herhaal dit totdat het effect ontstaat.
- Doe alles in de potten en laat ze op de kop afkoelen.
- Doe ze in de vriezer.
- Je kan deze jam ongeopend tot een jaar bewaren!

HOMEMADE JAM
- Snij al het fruit in kleine stukjes
- Pers de citroen (of gebruik kant en klaar citroensap)
- Doe al het fruit en de rest van de ingrediënten in een pan en laat het op hoog vuur koken.
- Zodra het kookt, zet het op laag vuur en kook voor 25-35 minuten.
- Leg een schaaltje in de vriezer.
- Zodra de jam 25 minuten heeft gekookt, laat je een druppel op het schoteltje vallen en laat je het een klein beetje afkoelen.
- Zodra het koel is, leg je je vinger erop. Als het rimpelig wordt is het klaar.
- Herhaal dit totdat het effect ontstaat.
- Doe alles in de potten en laat ze op de kop afkoelen.
- Doe ze in de vriezer.
- Je kan deze jam ongeopend tot een jaar bewaren!
COMMENTS ARE OFF THIS POST