close
HOMEMADE JAM
Food - Photography

HOMEMADE JAM


Ingredients

450 gr strawberrys
150 gr raspberrys
100 gr blueberrys
1 ts balsamic vinegar
1 ts honey
1 lemon or lemonjuice

  1. Snij al het fruit in kleine stukjes
  2. Pers de citroen (of gebruik kant en klaar citroensap)
  3. Doe al het fruit en de rest van de ingrediënten in een pan en laat het op hoog vuur koken. 
  4. Zodra het kookt, zet het op laag vuur en kook voor 25-35 minuten.
  5. Leg een schaaltje in de vriezer.
  6. Zodra de jam 25 minuten heeft gekookt, laat je een druppel op het schoteltje vallen en laat je het een klein beetje afkoelen. 
  7. Zodra het koel is, leg je je vinger erop. Als het rimpelig wordt is het klaar. 
  8. Herhaal dit totdat het effect ontstaat. 
  9. Doe alles in de potten en laat ze op de kop afkoelen. 
  10. Doe ze in de vriezer. 
  11. Je kan deze jam ongeopend tot een jaar bewaren!


COMMENTS ARE OFF THIS POST