Ingrediënten
- 250 gr dark chocolate
- 250 gr soft butter
- 250 gr sugar
- 250 gr almond flour (or use as much there is in a package and fill it up with normal flour (1 1/2 cup almondflour = 1 cup flour)
- 20 ml baileys
- 7 eggs
-
-
- Smelt de chocolade. Melt the chocolate
- Mix de zachte boter en suiker met een mixer tot er wit schuim overblijft.
- Splits de eiwitten en eidooiers.
- Mix de eidooiers 1 voor 1 met een mixer samen met de boter/suikermix.
- Mix de chocolade er ook bij.
- Mix de amandelmeel mee
- Klop de eiwitten met een snufje zout.
- Roer dit voorzichtig door de rest van de mix.
- Doe bakpapier in de springvorm.
- Doe de mix in de springvorm en bak voor 50 minuten tot een uur in een voorverwarmde oven op 180 graden.
READY. SET. EAT!

CHOCOLADECAKE MET AMANDELMEEL
Ingrediënten
- 250 gr dark chocolate
- 250 gr soft butter
- 250 gr sugar
- 250 gr almond flour (or use as much there is in a package and fill it up with normal flour (1 1/2 cup almondflour = 1 cup flour)
- 20 ml baileys
- 7 eggs
-
-
- Smelt de chocolade. Melt the chocolate
- Mix de zachte boter en suiker met een mixer tot er wit schuim overblijft.
- Splits de eiwitten en eidooiers.
- Mix de eidooiers 1 voor 1 met een mixer samen met de boter/suikermix.
- Mix de chocolade er ook bij.
- Mix de amandelmeel mee
- Klop de eiwitten met een snufje zout.
- Roer dit voorzichtig door de rest van de mix.
- Doe bakpapier in de springvorm.
- Doe de mix in de springvorm en bak voor 50 minuten tot een uur in een voorverwarmde oven op 180 graden.
READY. SET. EAT!

CHOCOLADECAKE MET AMANDELMEEL
Ingrediënten
- 250 gr dark chocolate
- 250 gr soft butter
- 250 gr sugar
- 250 gr almond flour (or use as much there is in a package and fill it up with normal flour (1 1/2 cup almondflour = 1 cup flour)
- 20 ml baileys
- 7 eggs
-
-
- Smelt de chocolade. Melt the chocolate
- Mix de zachte boter en suiker met een mixer tot er wit schuim overblijft.
- Splits de eiwitten en eidooiers.
- Mix de eidooiers 1 voor 1 met een mixer samen met de boter/suikermix.
- Mix de chocolade er ook bij.
- Mix de amandelmeel mee
- Klop de eiwitten met een snufje zout.
- Roer dit voorzichtig door de rest van de mix.
- Doe bakpapier in de springvorm.
- Doe de mix in de springvorm en bak voor 50 minuten tot een uur in een voorverwarmde oven op 180 graden.
READY. SET. EAT!

TOP
COMMENTS ARE OFF THIS POST