close
Me
NIEUW JAAR, NIEUWE KANSEN
Me

NIEUW JAAR, NIEUWE KANSEN

Jaja, 2017 is aangebroken. En wat is er veel veranderd als ik het vergelijk met 2016.

MIJN BAAN
November vorig jaar ging ik weg bij mijn werkgever Keune, waar ik 4 jaar gewerkt heb. Ik heb hier veel geleerd maar ik merkte dat dit niet de plek was waar ik mijn hart volledig kwijt kon. Vandaar dat ik besloot om te vertrekken en mijn droom achterna te gaan. Whatever dat ook was, dat wist ik nog niet.

WIE IK BEN
Nu bijna 2 maanden verder, ben ik erachter wat ik écht wil doen. En eigenlijk is dat alles. Mensen leren kennen, interviewen, content schrijven, fotograferen, grafisch vormgeven etc. Nou heb ik het geluk dat ik een kans heb gekregen van Michel Maat die een eigen bedrijf Cafe Obscura heeft. Ik heb mijzelf zowat opgedrongen omdat ik al eerder een klik met hem had toen ik tijdens mijn INSIDE project Richard Terborg volgde en hij bij een livestream zat bij Cafe Obscura. Waar ik vervolgens ook aan tafel belandde. Hij vertelde mij over wat hij deed en wat zijn plannen waren en ik moest en zal hier onderdeel van zijn. Ook omdat hij gewoon heel veel weet en ik veel kan leren en omdat hij veel mensen kent waar ik ook van kan leren. So it all works out.

EN NU?
Nu zijn Michel en ik al bijna 2 maanden met elkaar aan het werk en is het vrij duidelijk voor ons dat we graag samen willen blijven werken. Vandaar dat wij nu heel hard ons best aan het doen zijn om Cafe Obscura te laten groeien en te kijken naar mogelijkheden om mij te kunnen houden. Over 2 maanden moet ik namelijk weg en geld verdienen dus we MOETEN dit voor die 2 maanden geregeld hebben. Maar ik geloof in: Als je iets echt graag wilt, dan lukt het! Dus we gaan het gewoon doen!

DROMEN
Ik zou Jasmijn niet zijn als ik geen dromen meer had. Dus ik heb nog veeeeel meer om naar uit te kijken. Ik geloof namelijk ook in: Wie goed doet, goed ontmoet. En met dat in gedachte wil ik zoveel mogelijk contact maken met mensen, maakt niet uit wie ze zijn. Ik wil graag een nieuwe, super awesome website bouwen en veel meer bloggen. Ook wil ik dit jaar als het even kan, 2 maanden naar Amerika. Wat ik samen met Guido al van plan was. So that’s happening. En voor de rest wil ik gewoon heel graag mijn droombaan kunnen blijven behouden bij Cafe Obscura. Dat zou mij al een gelukkig mens maken.

Al met al, op naar een ontzettend tof 2017!


COMMENTS ARE OFF THIS POST