close
Me
YOU HAVE TO DO THE WORK
Me

YOU HAVE TO DO THE WORK

Ik denk dat ik en vele andere soms onzeker zijn over of ze wel leuke dingen maken. Of mensen er eventueel zelfs geld voor willen betalen, anders kan je natuurlijk er je werk niet van maken. Nu ik daar de laatste tijd een beetje mee bezig ben kwam Michel Maat, mijn collega en met deze tip:

Wat Chase Jarvis eigenlijk in het kort zegt: You have to do the work! Als je eerst iets gemaakt hebt en het dan gedeeld heb, gaat alles niet vanzelf. Je moet er werk van maken!

Dus dat ben ik aan het doen!

Het allerleukst wat ik vind om te doen is mensen volgen en laat ik dat nou toevallig al een aantal keer gedaan hebben. Dit deel ik dus nu actief op social media, want het is gewoon super vet! En ik hoop dat ik hier uiteindelijk klussen uit kan halen. Ook ben ik meer aan het bloggen, want dat kan voor zo ver ik weet nooit kwaad. En ik merk aan de privé reacties op mijn twee vorige blogberichten dat mensen dit leuk vinden. Dus ik ga proberen nu elke donderdag een blogpost te schrijven over iets wat mij bezig houdt. En ik ben bezig met een nieuwe website, waar ik me vooral focus op uitstraling & functionaliteit. Check hier een kleine sneakpeak.

Gelukkig heb ik veel mensen om mij heen die mij veel tips geven en levenslessen. Van iedereen leer ik wel weer wat. Richard Terborg en Kasper Jongejan hebben mij bijvoorbeeld ook veel levenslessen geleerd, waaronder je moet GEWOON DOEN en dat je NOOIT MOET STOPPEN. Thanks you guys!

Weet jij iemand die een klus voor mij heeft of wil je gewoon wat aan mij kwijt? Ik sta altijd open voor tips, ideeën en leuke reacties! Dus schroom niet en let me know!


COMMENTS ARE OFF THIS POST