close
Me
NEVER STOP BEING WEIRD
Me

NEVER STOP BEING WEIRD

Nu ik vorige week verklapte dat ik van zingen hield, is er nog iets wat ik heel leuk vind om te doen. Het Akkermannetje van alles, zou ik maar zeggen. HA, snap je hem!?

MIJN ALTER EGO
Ik heb vorig jaar een alter ego gecreëerd voor mijn teken- en schilderkunsten. Niet omdat ik vind dat ik er heel goed in ben maar om gewoon te delen en te oefenen. Ik zat toen de tijd op een punt in mijn leven dat ik op zoek was naar dingen die me gelukkig maakte en tekenen/schilderen was daar één van. En omdat mijn leven nu draait om delen wat ik leuk vind, wilde ik dit ook graag met jullie delen!

DE NAAM ZEGT HET AL
Het heet Never Stop Being Weird. De gedachte achter de naam zegt het al: wees lekker jezelf want je bent awesome zoals je bent! Het was gelijk ook voor mezelf een herinnering dat je niet heel goed hoeft te zijn in wat je doet, als je het maar doet!

HET ALLERBELANGRIJKSTE
Op Never Stop Being Weird deel ik mijn teken- en schilderkunsten en probeer ik nieuwe technieken en producten uit. Ook probeer ik zo beter te worden door te oefenen en gewoon bezig te zijn met wat ik leuk vind. Want dat is het allerbelangrijkste!

Nieuwsgierig? Vooruit dan.

Check de website hier.
Of ga naar Instagram.


COMMENTS ARE OFF THIS POST