close
CHOCOLADECAKE MET AMANDELMEEL
Food

CHOCOLADECAKE MET AMANDELMEEL

Ingrediënten
  • 250 gr dark chocolate
  • 250 gr soft butter
  • 250 gr sugar
  • 250 gr almond flour (or use as much there is in a package and fill it up with normal flour (1 1/2 cup almondflour = 1 cup flour)
  • 20 ml baileys
  • 7 eggs
      1. Smelt de chocolade. Melt the chocolate
      2. Mix de zachte boter en suiker met een mixer tot er wit schuim overblijft.
      3. Splits de eiwitten en eidooiers.
      4. Mix de eidooiers 1 voor 1 met een mixer samen met de boter/suikermix.
      5. Mix de chocolade er ook bij.
      6. Mix de amandelmeel mee
      7. Klop de eiwitten met een snufje zout.
      8. Roer dit voorzichtig door de rest van de mix.
      9. Doe bakpapier in de springvorm.
      10. Doe de mix in de springvorm en bak voor 50 minuten tot een uur in een voorverwarmde oven op 180 graden.

READY. SET. EAT!


COMMENTS ARE OFF THIS POST