-
-
- Laat de gelatine voor 5 minuten in water rusten.
- verkruimel de (maria)biscuits en doe ze in een kom.
- Verhit de boter, zodra gesmolten doe je dit in de kom met verkruimelde biscuit en doet hier 2 eetlepels water bij.
- Vet de springvorm in en verdeel de biscuitmix op de bodem. Druk stevig aan.
- Was 150 gr aardbei & 150 gr framboos, verwijder de kroontjes en stamp ze fijn.
- Pers de sinaasappel en verwarm het sap zachtjes in een pan.
- Knijp de gelatine fijn en roer het door het sap. Laat dit afkoelen.
- Mix de kwark, suiker, sap en fruit en roer het door elkaar.
- Mix in een andere kom met een mixer de slagroom en roer het zachtjes bij de andere andere mix.
- Smeer alles in de springvorm en laat de kwarktaart 3 uur in de koelkast rusten.
- Doe na die 3 uur de rest van het fruit bovenop de taart.
-
READY. SET. EAT!
COMMENTS ARE OFF THIS POST